2012.03.29.
21:24

Írta: frankys

Natúr kozmetikum

Az emberek jelentős része nem tudja, hogy mi a különbség a kozmetikum és a natúr kozmetikum között.

A kozmetikum egy olyan termék, amit sok esetben naponta használunk. Ide tartoznak a sminktermékek, a tisztálkodószerek, és minden, ami a tisztálkodáshoz, szépítkezéshez szükséges. Ezzel szemben a natúr kozmetikum egy olyan termék, amely egy kozmetikum, amiből kihagyták az összes olyan anyagot, ami káros lehet a szervezetre.


A kozmetikumok nagy részénél olyan anyagokat alkalmaznak a készítés közben, sőt az összetevők között is, amelyek nem építik, hanem rombolják a szervezetet, az emberi testet. Ezek az anyagok általában kőolajszármazékok, de sok egyebet is belekevernek. A natúr kozmetikum minden fajtája mellőzi az ilyen anyagokat, ezért a natúr kozmetikum sokkal egészségesebb a többinél. Nagyon súlyos betegségek alakulhatnak ki a termékek használatától, ami a natúr kozmetikum használatakor nem veszélyezteti az embert. A legcsekélyebb jelei a káros anyagok jelenlétének allergiás reakcióknak tűnhetnek, ám a bőrpír, a bőrgyulladás, a szemgyulladás mind figyelmeztető jelek a testünk által. A natúr kozmetikum nem veszélyeztet mája és veséje károsodásával, és nem segíti elő a rákos betegségek kialakulását. A natúr kozmetikum minden egyes terméke, tehát a sampontól a mosódión át a sminkes asztalunk minden termékéig védi, ápolja a bőrt.


A boltok polcain legtöbbször olyan kozmetikumokat talál, amelyeket teljes bizalommal használ saját maga és gyermeke bőrén. Ez a bizalom nem visszafizetődő, mivel a legtöbb termék csak mérgezi Önt és gyermekét. Az, hogy nem natúr kozmetikum segítségével oldja meg saját maguk ápolását, sok rossz következményt idézhet elő. Az olyan gyerekek, akiknek a szülei jóakarattal használtak nem natúr kozmetikum termékeket, sokkal több eséllyel kapnak el valamilyen betegséget, vagy alakul ki náluk valamilyen visszatérő betegség, mint akik a natúr kozmetikum termékeit használták. Ez azért van így, mert a gyerekek bőrén nem alakult ki teljesen az enyhén savas védőréteg, és ezért még több anyagot enged át, mint a felnőtteké.

A kozmetikumok összetevői perceken belül kimutathatóak a véráramban, amint a bőrrel érintkeznek. A natúr kozmetikum esetében ez nem jelent problémát, hiszen teljesen természetes, és így a natúr kozmetikum szöges ellentétben áll azokkal a dolgokkal, amiknek csak egészen kis része egészséges. A natúr kozmetikum nyugodtan bejuthat a vérbe, hiszen nem okoz semmilyen károsodást a szervekben, míg a nem natúr kozmetikum nagyrészt egyből a létfontosságú szerveket támadja. Az anyagok véráramba kerülését tesztekkel bizonyították, és ennek nem csak a gyerekek vannak kitéve, hanem a felnőttek is. A natúr kozmetikum esetében ez semmilyen veszéllyel nem jár.


A natúr kozmetikum tehát úgy teszi széppé, esztétikussá bőrét, hogy közben védelmet is nyújt, ezáltal biztonságban is tudhatjuk azt. Ilyen árkategóriában semmivel nem érhet el jobb hatást, mintha natúr kozmetikum termékeket használ.

Szólj hozzá!

Címkék: kozmetikum natúr natúrkozmetikum

A bejegyzés trackback címe:

https://naturkozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr614348851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása